[toggle title=”Kan een Ecospace┬« gebouw voor elk doel worden ingezet?”]
Een Ecospace kan voor vele doeleinden ingezet worden. Denk aan huizen, vakantiehuis, mantelzorgwoning, tuinkantoor, muziekstudio, etc.
[/toggle]

[toggle title=”Waarom een Ecospace gebouw?”]
In tegenstelling tot de meeste collega bedrijven, wordt Ecospace gerund door professionele architecten die door hedendaags design, kwaliteit en duurzaamheid zijn gepassioneerd. De kwaliteit op het gebied van esthetica en duurzaamheid is vaak onvergelijkbaar. De meeste van onze gebouwen worden uitgevoerd met een 19 centimeter dikke, natuurlijke, isolatielaag. Wij leveren een hoogwaardig product met hoogwaardige materialen.
[/toggle]

[toggle title=”Kan een Ecospace┬« gebouw op elke maat worden gemaakt?”]
Een Ecospace kan op elke maat gemaakt worden. In de configurator hebben we een aantal voorbeelden weergegeven met prijzen.
[/toggle]

[toggle title=”Heeft een Ecospace gebouw een vergunning nodig?”]
Dit is sterk afhankelijk van de plaats waar het gebouw moet worden gerealiseerd. Dit kunt u uitzoeken op https://www.omgevingsloket.nl/Particulier/particulier/home. Indien een vergunning noodzakelijk is, dan kunnen wij een architect voor u inschakelen (indien u dat wenst). De kosten voor deze architect zullen rechtstreeks worden doorberekend aan u als klant, wij rekenen daar geen extra commissie voor.
[/toggle]

[toggle title=”Wat is er ‘eco’ aan mijn Ecospace?”]
Wij maken gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Zo hoeven de gevels niet geschilderd te worden door de red cedar gevelbekleding. De isolatie is van (natuurlijk) vlaswol, de vloer is grotendeels van een natuurlijk rubber, het dak kunnen we voorzien van een mos-sedum laag, etc.
[/toggle]

[toggle title=”Hoe groot is mijn Ecospace?”]
Een makkelijk antwoord: Hoe groot wilt u deze hebben?
[/toggle]

[toggle title=”Zit er garantie op mijn Ecospace gebouw?”]
We hanteren een standaard garantie van 5 jaar op de Ecospace. Door het hoge niveau van de bouwstandaard, kan het gebouw vele tientallen jaren mee.
[/toggle]

[toggle title=”Wat voor soort fundering is nodig?”]
De fundering hangt af van de bodemgesteldheid. In gebieden waar de grond stevig is, hoeft er alleen maar uitgegraven te worden en een zandlaag aangebracht te worden. We werken dan met zware betontegels als fundering. Op sommige plaatsen moeten er echter ook palen aangebracht worden (bijvoorbeeld A’dam en Gouda).
[/toggle]

[toggle title=”Hoe lang is de levertijd van een Ecospace?”]
De levertijd is afhankelijk van de afmeting van het gebouw, maar is meestal 12 weken na opdracht (of na bouwvergunning). Meestal zijn we maximaal 5 dagen aan het bouwen op de locatie.
[/toggle]