holiday1
holiday2
holiday_agnes3_c
holiday4
holiday_agnes6_c
holiday7
holiday_agnes8_c
holiday5
holiday9
holiday10
holiday_ammersee1_c
holiday_ammersee2
holiday_ammersee3_c
holiday_mono01_c
holiday_mono04_c
holiday_mono3_c
holiday_mono4_c
holiday_monop2
holiday_monop7
holiday_monop8
holiday_monop5
hol_13_pitch_modular_dual_c

Ecospace® vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen zijn een grotere schaalversie van onze studio’s en omvatten badkamers, keukens en slaapkamers. Ze kunnen individueel worden geplaatst, als een aanvulling op een bestaand hotel of als onderdeel van een vakantiedorp.

Link naar prijslijst / flexibiliteit

 

Design vakantiewoning

Wij bij Ecospace zijn ook architecten van vakantiewoningen. Welk design u ook wilt hebben van Ecospace, wij vinden zeker een oplossing. U zult ontdekken dat wij als ontwikkelaar en architect anders met ontwikkelen van vakantiewoningen omgaan en u zult verstelt staan van de comfortabele vakantiewoningen in Engeland die wij reeds gerealiseerd hebben met een keuken, badkamer en slaapkamers.

Is het nu voor een individuele vakantiestudio of als onderdeel van een hotelcomplex of een vakantiedorp, Ecospace biedt een breed scala aan mogelijkheden.

 

Waarom Ecospace?

Hier bij Ecospace, zijn we anders dan bij vele andere fabrikanten en bouwers van modulaire vakantiewoningen, omdat Ecospace wordt gerund door professionele architecten. Met een passie voor modern design, kwaliteit en duurzaamheid. Ecospace vakantiewoningen zijn gebouwd met stijl, de kosten en het milieu in het achterhoofd.

 

Over Ecospace

Als architecten geloven wij dat duurzame modulaire gebouwen comfortabel en stijlvol moet zijn. Ons design combineert comfort en functionaliteit met attractieve materialen, zowel aan de binnen- als ook aan de buitenzijde.

Als bouwers van vakantiehuizen, denken wij dat Ecospace luxueus en stijlvol moet zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te realiseren.