1. IMG_1523_mod
3.-IMG_1401_mod
4. IMG_1419_mod
5. IMG_1432_mod
6. IMG_1517_mod
01hf_web
02hf_web
03hf_web
04hf_web
05hf_web
06hf_web
residential7_c
residential8_c
residential4_c
residential_10_mod
residential_11_mod

Ecospace® wordt gerund door architecten die ook IPT architecten runnen. Dit bureau (IPT) heeft vele  duurzame huizen gerealiseerd, waaronder eengezinswoningen en vrijstaande huizen. Graag willen wij u daarbij helpen en dit voor u realiseren met ons flexibele Ecospace systeem. Zo kan een mooi project al dichter bij u zijn dan u denkt. Wij hebben veel ervaring met het bieden van innovatie en efficiënte oplossingen. Dit is voor zowel particulieren als de zakelijke markt te realiseren. Stel uw vraag, zodat wij u van informatie kunnen voorzien.

 

Duurzame ontwerpen

Het duurzame Design van Ecospace levert oplossingen die samen met de ervaren architecten worden bedacht met behulp van duurzame materialen. Sinds ons eerste prototype van 2002 in Engeland, hebben wij een breed scala aan projecten gerealiseerd. Deze projecten voldoen niet alleen aan de wensen, maar voldoen ook aan de instandhouding van het milieu en natuur waarin de Studio’s worden gerealiseerd. Door gebruik te maken van talrijke elementen zoals sterk geïsoleerde elementen, energiebesparende verwarming en een optioneel groen dak, proberen wij dit zo goed mogelijk te verwezenlijken.

 

Waarom een duurzaam gebouw ontwerpen?

De concepten van Ecopspace staan voor duurzaamheid en zijn een mooie natuurlijke manier voor het realiseren van een ecologisch huis of ruimte. Tuinstudio’s zijn een natuurlijke en betaalbare aanvulling op uw woonruimte. Gerealiseerd in harmonie met de omgeving in houtbouw en energie zuinig. De zorg van het onderhoud wordt tot een minimum beperkt.

 

Hoe wordt een duurzaam huis ontwikkeld

Ons doel bij Ecospace is om een duurzaam ontwerp te ontwikkelen tegen een vaste prijs en daarnaast binnen een korte periode te kunnen leveren. Na voorbereidende besprekingen over uw ideeën en wensen voor uw studio en een eerste kostenraming, kunnen wij een afspraak op locatie maken, om een nauwkeurig beeld te krijgen. Ook moet er gekeken worden naar een eventueel noodzakelijk te verlenen bouwvergunning. Na al deze punten te hebben besproken, volgt een gedetailleerde offerte. Nadat de planning van de werkzaamheden zijn gemaakt en de productie wordt gestart, wordt uw Ecospace studio geleverd en wordt deze op locatie binnen enkele dagen gemonteerd.

 

Waarom ervaren architecten voor modulaire gebouwen?

Anders dan de meeste aanbieders van modulaire gebouwen, wordt Ecospace uitgevoerd door ervaren en professionele architecten die met passie werken voor kwaliteit, design en duurzaamheid. Wij hebben ervaring op alle gebieden van bouw of dit nu om tuinstudio’s gaat of om appartementen. Onze ruime ervaring in het ontwerpen van modulaire gebouwen heeft ons talrijke ideeën gebracht voor mensen met speciale wensen. Ons ontwerp is gebaseerd op het concept van duurzaamheid en moet harmoniseren met de natuurlijke omgeving.