studio1_c
studio2
studio_Photographers_Studio
studio_03_c2
studio04_c
studio4_c
studio7
studio5
studio08_c
studio8
studio44

De oorspronkelijke Ecospace®

15 jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van de Ecospace studio’s. Hedendaagse architectuur, strakke lijnen en natuurlijke schoonheid voor uw tuin. Bijvoorbeeld te gebruiken als tuinkantoor, tuinstudio, yoga studio of recreatiewoning.

  • Nieuwe en moderne bouwtechnieken.
  • Een vaste prijs.
  • De standaardstudio wordt op locatie gebouwd binnen vijf dagen.
  • Er is niet altijd een bouwvergunning nodig.

Gebruik onze prijzenlijst om uw Studio samen te stellen.

 

MidiStudio Design voor iedereen

Het is voor iedereen mogelijk om een studio te realiseren. Onze MidiStudio is daar een voorbeeld van. Het heeft alle professionele design, kwaliteit en duurzaamheid als onze oorspronkelijke tuin studio’s, het is gewoon compacter. In grootte en in prijs.
Ontwerp je ideale MidiStudio met behulp van onze prijslijst.

Lees meer

Waarom Ecospace studio’s?

Ecospace wordt geleid door architecten, die werken in een creatieve en innovatieve omgeving. Wij hebben de productie van Ecospace in eigen beheer en wij werken iedere dag – voor u – om een duurzame uitbouw of op maat gemaakte tuinkamer te maken, zoals bijvoorbeeld een fitness-ruimte, tuinstudio of tuinkantoor.

Praktisch vrijwel alles aan onze geïsoleerde gebouwen is milieu vriendelijk. Wij maken gebruik van duurzame houtsoorten, natuurlijke isolatie materiaal het is zelfs een mogelijk om een sedum dak te maken.

Omdat er zo veel verschillende varianten van Ecospace zijn, van outdoor kamers tot een tuin- of fitnessruimte/fitness studio, helpt onze prijzenlijst om u uw wensen voor een uitbouw te visualiseren. Als architecten, willen wij natuurlijk dat u precies de juiste ruimte krijgt die u zich voorstelt, daarom zijn er op maat gemaakte oplossingen mogelijk.

Waarom heb je een Ecospacestudio nodig?

Een Ecospace kan gemaakt worden zoals u het wil. Wie droomt er niet van om thuis te werken, maar heeft daarvoor niet voldoende ruimte. Ecospace kan op maat gemaakte tuinkamers maken, wat betekent dat ze perfect als aanbouw, tuinkantoor, tuinstudio of sportstudio gebruikt kunnen worden, maar ook bijvoorbeeld als mantelzorgwoning. Wat leidt tot een positief effect op uw eigen energieverbruik. Hoeveel mensen willen er niet verhuizen naar een groter huis, maar door de huidige woningmarkt situatie kan men zich dat niet veroorloven. Ecospace kan de oplossing bieden om ruimte te creëren.